LEGITIMATIE 
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. 

 

CAMERA’S 
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media. Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie. 

 

LOCKERS 
Tijdens Supersized Kingsday Festival is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €8 voor een Medium locker of €10 voor een Large locker en je kunt hier zowel met cash als met PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan. 

 

B2S RECYCLETOKEN 

Bij de entree ontvang je een gratis houten recycletoken. Let op: deze munt is geen consumptiemunt en heeft geen waarde, enkel te gebruiken voor statiegeld.  

 

- Eerste drankje? Lever je recycletoken in tijdens je bestelling bij de bar 

 

- Volgende drankje? Neem dan je lege beker/flesje mee naar de bar en ruil deze om bij de bestelling van een nieuw drankje.  

 

- Beker kwijt? Dan betaal je een 0,5 munt voor een nieuwe beker/flesje.  

 

  • Geen drankje of naar huis? Neem dan je lege beker/flesje mee naar de bar en ruil deze om voor een recycletoken. Je kan de recycletoken op ieder B2S event gebruiken. 

 

MUNTEN & PINNEN 
Op het festivalterrein bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Je kunt geen extra cash opnemen. 

 

SPULLEN MEENEMEN 
Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Volg je een dieet of heb je medicatie die mee naar binnen moet, dan is dit uiteraard mogelijk! Zorg er wel voor dat dit in een gesloten verpakking zit. Voor het mee naar binnen nemen van medicatie vraagt B2S je wel om een doktersverklaring bij je te hebben. Mocht je deze niet hebben, stuur ons dan even een mailtje via info@b2s.nl, dan geven wij schriftelijk toestemming om je medicijnen mee te nemen.  

 

DRUGSBELEID 
B2S conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is 'zero tolerance'. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Alle bezoekers worden zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie. 

 
CELEBRATE SAFE 
Tijdens Supersized Kingsday Festival feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand op het terrein. Ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. 

 

Zie je dat het niet goed met iemand gaat? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.