Hier vind je alle info die je nodig hebt om je reis naar het grootste en gezelligste Koningsdag festival te plannen:


BUSREIZEN 
Heb je geen zin in het OV of geen BOB kunnen vinden? Boek dan een busreis via onze buspartner Partybussen.nl 

 

TOURINGCARS 
Wanneer je een eigen busreis hebt georganiseerd, kun je de bus aanmelden voor een gereserveerde parkeerplaats via info@b2s.nl. Je krijgt dan aanvullende route-informatie toegestuurd. 

 

AUTO & PARKEREN 
Festivalterrein Aquabest ligt dicht bij de snelwegen A2, A50 en E25. Rijd richting Best en volg vanaf daar de borden naar de A50 en neem afrit 6 Ekkersrijt. Volg vanaf daar de tekstkarren en de borden en je komt op de dichtstbijzijnde parkeerplek uit.  

 

De parkeerterreinen zijn vanaf 11:00 uur open, zodra je aankomt word je begeleid door de parkeerwachters. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen. 

 

Ben je mindervalide of slecht ter been en kom je met de auto? Geef dit dan bij de eerste parkeerwachter aan voordat je het reguliere parkeerterrein oprijdt. 

 

arkeren kost €15.

 

OV 
Supersized Kingsday Festival is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf NS-station Best rijden er pendelbussen van- en naar het festivalterrein. Een retourtje kun je vooraf kopen via deze link.

 

Plan je route vooraf en houd NS of 9292 in de gaten voor belangrijke informatie en exacte vertrek- en aankomsttijden. 
 
Let op! 
Woensdag 27 april rijden de treinen volgens de Oranjedienstregeling. NS zet deze dagen langere en extra treinen in. Dit kan betekenen dat treinen op andere tijden of van andere perrons vertrekken en/of een andere eindbestemming hebben. Soms krijg je te maken met een extra overstap. Vanwege Koningsnacht rijden er in de nacht van dinsdag op woensdag op een aantal trajecten treinen langer door. In de nacht van woensdag 27 april op donderdag 28 april is de normale dienstregeling weer van toepassing. 


PENDELBUSSEN

Pendelbus tickets zijn hier verkrijgbaar.

 

KISS & RIDE 
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride. Let goed op dat je hier ook daadwerkelijk wordt afgezet en er na afloop van het evenement ook weer afspreekt.